Εμπλουτίστε την προσφορά σας με τα καβατέλι σαρδέλας και φινόκιο, μια συνταγή που προέρχεται από τα υλικά της γης μας για να δημιουργήσει έναν συνδυασμό γαστρονομικών παραδόσεων από διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, θα προσφέρουν στους πελάτες σας ένα ευχάριστο ταξίδι στη γεύση.
Νόστιμες ελληνικές μαύρες ελιές.
Λεπτές και φρουτώδεις, συνιστώνται για τις παρασκευές σας σε βερίνες, σαλάτες, πίτσες, ταπεναδέ, ολιβάντες ή ως ορεκτικό.
Συστατικά: Μαύρες ελιές, ηλιέλαιο
Κατασκευή ενός παραλιακού μπαρ στην Αρμαθιόντα Περά, στην Αλγκάρβε, με βάση επεξεργασμένο ξύλο πάνω σε πασσάλους για προστασία από την υγρασία και διατήρηση του περιβάλλοντος.
Τοποθεσία: Αρμαθιόντα Περά
Έτος κατασκευής: 2009
Διάρκεια εργασιών: 3 εβδομάδες
Επιφάνεια: 163 τ.μ.
Η ελιά της γιαγιάς ανήκει στην ποικιλία verdial. Αυτή η ελιά χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από ένα καρύκευμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι, του οποίου τα κύρια συστατικά είναι:
Σκόρδο
Δάφνη
Γλυκιά πάπρικα
Κέντρα κήπου, ανθοπωλεία, οι πελάτες σας θα εκπλαγούν ευχάριστα από αυτό το εορταστικό αντικείμενο για να εκθέσουν ένα όμορφο φυτό!
Αναφορά: VC129I
Διαστάσεις: 12 εκ.
Απολαύστε αυτό το νόστιμο Rougail με λουκάνικα Montbéliard και το τσίλι L’Oiseau της Ρεουνιόν μαζί. Εμπνευσμένη από τις καλύτερες ζυθοποιίες, αυτή η συνταγή είναι χωρίς χρωστικές, τεχνητές γεύσεις και συντηρητικά.
Διαστάσεις συνολικά: Μ 229 x Π 350 x Υ 242 εκ
Επιφάνεια: 8,00 τ.μ.
Δομή: ρητίνη με όψη ξύλου, χρώμα γκρι βουρτσισμένο
Πόρτα: Μ 148,50 x Υ 182,40 εκ
Στέγη: μίμηση κεραμιδιού 3D
Εξοπλισμός: ανθεκτικό δάπεδο + 2 παράθυρα + ένα φως οροφής
Εγγύηση: 10 χρόνια, δυνατότητα βαφής των τοίχων
Η γάστρα και η υπερκατασκευή του σκάφους είναι ξύλινες, παραδόθηκαν τον Αύγουστο του 2016 και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με την κλάση RINA. Χρησιμοποιήθηκαν τρία στρώματα διατομής στη γάστρα του σκάφους. Η κιλιδωτή, η πλευρική και οι κολώνες του σκάφους εκτυπώθηκαν σε σύστημα εποξειδικής λαμινάτας.
Υπάρχουν 6 συστήματα ανοιγόμενων θυρών στο σκάφος.
Ένας παραλιακός σύλλογος βρίσκεται στην πρύμνη. Δημιουργήθηκε μια πολύ ευρύχωρη περιοχή με το άνοιγμα των θυρών. (πλευρικές και πρυμνές πόρτες) Υπάρχουν 4 καμπίνες επισκεπτών και 1 καμπίνα master στο σκάφος.
Ο σαλόνι είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει κοινότητες επισκεπτών. Η κουζίνα έχει μεγάλη επιφάνεια στο κύριο κατάστρωμα. Όλες οι περιοχές του σκάφους χρησιμοποιούν υψηλή ηχομόνωση. Το σκάφος έλαβε πιστοποιητικό άνεσης λόγω χαμηλών τιμών ντεσιμπέλ και δονήσεων.
Το θαλάσσιο φασόλι, Himanthalia elongata, είναι ένα καφέ φύκι που βρίσκεται στις βορειοδυτικές ακτές της Ευρώπης. Έχει τραγανή υφή και ελαφριά, στρογγυλή γεύση που είναι πολύ ενδιαφέρουσα ως συνοδευτικό.
Βάζο με μαύρες ή πράσινες ελιές σε άλμη 3100 γρ (Kg 3,1), 300 γρ, κουβάδες 1 kg, κουβάδες 5 kg. Τύπος αλμυρός ολόκληρος ή σπασμένος. Οι ελιές μας είναι πιστοποιημένες βιολογικές, καλλιεργημένες στους ελαιώνες μας, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, συλλεγμένες με το χέρι με πάθος και αφοσίωση.
Από το 1904, η εταιρεία Cuscunà καλλιεργεί και παράγει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ελιές σε άλμη, μαύρες και πράσινες. Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και ελεγχόμενα για να διασφαλίσουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας.
Για τέσσερις γενιές προσφέρουμε ένα προϊόν αριστείας που εξάγεται σε διάφορες χώρες του κόσμου!
Οι πράσινες ελιές Χαλκιδικής είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, βιταμινών B1, B6 και B12 και περιέχουν καλή ποσότητα βιταμίνης Α, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή και την υγεία.
Οι πράσινες ελιές συγκομίζονται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής, η οποία αναδεικνύει τις νόστιμες ιδιότητες αυτού του πολύτιμου φρούτου. Είναι μία από τις πιο εμπορικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο και βρίσκονται σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά γενικά στη Βόρεια Ελλάδα.
Νόστιμα φιλέτα αντσούγιας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο. Παρασκευασμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώριμα, καθαρά και με την κατάλληλη αλμύρα.
Καταναλώστε κατά προτίμηση πριν από 1 χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Ημι-συντήρηση, διατηρείτε μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, καλύψτε με ελαιόλαδο και καταναλώστε πριν από 5 ημέρες. Να αποφεύγεται από άτομα με δυσανεξία στο ψάρι.
Φροντίζουμε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβετε στο τραπέζι σας.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ
SKU: RR-50
Ποιος από εσάς έχει πάει στη Σικελία χωρίς να σταματήσει σε ένα από τα γραφικά εστιατόρια ή τα ταβερνάκια της; Όλοι σίγουρα θα έχουν ακούσει για αυτές τις διάσημες γεμιστές σαρδέλες. Δοκιμάστε και την πρακτική και μοντέρνα εκδοχή μας: δελεαστικά σουβλάκια για να μοιραστείτε είτε όρθιοι είτε στο τραπέζι.
Η ελιά μανζανίγια γεμιστή με αντσούγια είναι ένα κλασικό προϊόν στον κόσμο των ελιών. Ποιος δεν αγαπά τις ελιές μανζανίγια γεμιστές με αντσούγια; Αυτό το προϊόν αποκτά την αριστεία του λόγω της μεγάλης αποδοχής του από το κοινό, καθώς είναι μια ελιά απαλή, σάρκινη και εξαιρετική.
Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η ελιά Αραγκόν προέρχεται από το μέτωπο της Αραγωνίας και τη δυτική Καταλονία. Όπως η ελιά cuquillo της Μούρθια, χαρακτηρίζεται επίσης από το μικρό της μέγεθος.
Αναδείξτε αυτό το όμορφο πλεκτό σκουφάκι στις χριστουγεννιάτικες αγορές σας για να προσελκύσετε τα παιδιά! Οι γονείς είναι ενθουσιασμένοι να τους κάνουν χαρούμενους αγοράζοντας αυτό το μικρό δώρο. Αυξάνετε τις πωλήσεις σας σε μια στιγμή!
Αναφορά: NEDZ1125
EAN13: 3700299941370